Pysselbloggen

Här pysslas det!

Pyssel från Ica

June4

Jag har ofta morrat lite över att jag inte haft tillräckligt med bokstäver för att skriva det jag vill på mina alster. Så nu när shoppingstoppet är häft så tog jag mig till Ica Maxi och köpte en bokstavsstans.

alfabetsstans

Bokstäverna blir mycket prydliga men ganska små. Smakprov kommer snart.

tejp

Jag slog också till på en förpackning med dekorationstejp som det heter. Gissar att det är något washiliknande men att det inte får kallas washi ändå. Jag delar den med storebror då han väldigt gärna ville ha prickig tejp som Karin hade (han fick låna lite av hennes sist jag och han var på pysselbesök).

/ Jenny

by Jenny | posted under Shopping
2 Comments to

“Pyssel från Ica”

  1. Avatar June 4th, 2013 at 8:17 pm Karin Says:

    Tänk att de har snart allt man kan behöva på Ica Maxi 🙂


  2. Avatar June 4th, 2013 at 10:09 pm Jenny Says:

    Ja, visst är det praktiskt?! 🙂


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives