Pysselbloggen

Här pysslas det!

Ett till shoppinginlägg

June26

Nog orkar ni med ett till shoppinginlägg om jag lovar att nästa innehåller ett kort?? 🙂

En sak som jag verkligen bestämt mig för att införskaffa när mitt shoppingstopp hävdes var en ordentlig skärmaskin. En skärmaskin som inte skar snett eller några andra knasigheter. Hittills har jag kört på ganska billiga varianter från, hör och häpna, Clas Ohlsson. Men billigt är som bekant inte alltid bra och därför hade jag en från Fiskars i tankarna. Det jag också lockades av med denna skärmaskin är att det finns ett bigblad till den. Jag gick till Mattonbutiken på Luntmakargatan i Stockholm. Precis innan jag skulle betala så insåg jag att den typen av skärmaskin inte kan producera något annat än helt raka snitt. Vågiga eller andra typer (som till och med min billiga från Classe kunde) gick då inte att få. Expediten gick och hämtade en annan skärmaskin som hade rullblad som kunde åstadkomma både vågigt, bigat och perforerat. Men den var betydligt dyrare så jag fick gå hem och fundera.

skärmaskin

Tillslut hade jag funderat klart och nu står den hemma hos mig 🙂 En Dahle 505. Och väldigt raka snitt skär den.

Som grädde på moset hade Matton utförsäljning av scrapbookingpapper, för 1 krona styck, så jag slog till på ett gäng. Håll till godo 🙂

matton_papper_1matton_papper_2matton_papper_3matton_papper_4matton_papper_5

/ Jenny

by Jenny | posted under Shopping

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives