Pysselbloggen

Här pysslas det!

Bröllopskort

June28

Man skulle ju kunna tro att det enda som jag ägnar mig åt just nu är att köpa nya pysselprylar men så är det inte. Jag hinner faktiskt skapa också. Här kommer ett kort som jag gjort på beställning till en före detta kollega till min man. Hennes dotter gifte sig i början på maj och temafärgen var rosa. Önskemål om en “pengaficka” fanns annars fick jag fria händer i design. Jag ville så klart göra något lite speciellt så jag satte mig och googlade fram denna vikning från en nybliven favoritsida Splitcoaststampers. Den kan jag verkligen rekommendera!

Så här ser kortet ut stängt. Framsidan är dekorerad med rosa cardstock och guldprickigt mönsterpapper. En fjäril, sk clear shape, fick också vara med samt brudparets initialer i glittriga chipboardbokstäver. Bandet som håller ihop kortet är ett gammalt sidenband ur min samling.

bröllopskort_viveka

Då kortet är öppnat ser det ut så här. Samma prickiga papper men på en annan höjd för att bryta av lite men ändå hålla ihop fram- och insida. En vit yta att skriva lyckönskningen på.

bröllopskort_viveka_öppen

Och tillsist pengafacket – det är dolt under insidan som är en uppvikbar flik. Det är både ett fack och en liten hållare som ska hindra det man sticker ner från att falla framåt och knögla till sig.

bröllopskort_viveka_insida_hemlig

Avslutar detta inlägg med ett fyrfaldigt leve för brudparet – hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!

/ Jenny

2 Comments to

“Bröllopskort”

  1. Avatar June 28th, 2013 at 7:26 am majvor Says:

    Det kortet kommer att väcka uppmärksamhet. Väldigt vackert
    tycker Majvor


  2. Avatar June 28th, 2013 at 7:58 am Jenny Says:

    Tack Majvor! Det värmer 🙂
    Hälsar Jenny


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives