Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 18-20, Ytterligare tre stycken…

April10

nr18_tack7
Nr 18: Hittade först den utstansade cirkeln i spillådan, eller del av, sen den gula resten efter att ha skurit till rutan till äggkartongen och sist en bit av en färdig tag, med hål i. Funderade ett bra tag hur jag skulle få ihop detta till något tills jag kom på att det rosa såg ut som färgad grädde eller glass och att jag skulle göra en bakelse. Men det där hålet i den rosa delen ställde till det. Det löste jag genom att göra ett sugrör av en smal bit lila papper. Så det blev en glassdrink med sugrör ur ett runt, grönt glas 🙂
Texten skriven med blåglittrig gelpenna.

nr19_tack8
Nr 19: Tigerlikt, tycker ni inte?! Taggarna är “Just the edge” från Bazzill och rutan i mitten är en bit gul cardstock som har fått rundade hörn. Texten skriven med gelpenna.

nr20_tack9
Nr 20: Två remsor av mönstrat papper med något som i alla fall jag tycker ser ut som jordglober. En remsa av självhäftande filthjärtan och “tack” skrivet med vinylstickers. Hela kortet går i blått och jag blev väldigt nöjd med detta.

Nu har jag hittills gjort nio stycken kort, bara 11 kvar tills jag är klar 🙂

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 18-20, Ytterligare tre stycken…”

  1. Avatar April 11th, 2012 at 1:15 pm Gurkiss Says:

    Jätte fina kort 🙂

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss


  2. Avatar April 11th, 2012 at 6:06 pm Jenny Says:

    Tack så mycket! 🙂
    Kram


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives