Pysselbloggen

Här pysslas det!

Det bidde en…

September5

Nej, det bidde ju ingen tumme 🙂
För finessen med torgvantar är just avsaknad av tumme och fingrar.
Jag har nyligen fått väldigt mycket garn av min mormor i och med att hon flyttade till ålderdomshem. Gumman fyllde nyligen 91 och har nog inte stickat på många år.

Det har inte jag heller men när jag fick allt garn bestämde jag mig för att nu är det dags att sätta igång med stickor igen. Och dessutom behövde jag något som kunde hålla mina händer lite varma på jobbet där jag emellanåt är iskall om fingrarna. Men då jag jobbar framför en dator hela dagarna var det torgvantar det skulle bli.

Jag har i stort sett endast stickat på tunnelbanan till och från jobbet förutom det sista som blev klart under sista semesterveckan i somras.

torgvantar

Jag vet tyvärr inte vad det är för garn förutom att jag misstänker inblandning av ull då de är lite stickiga. Rutmönstret är hämtat från Skaite-Marias vantar (här finns stickbeskrivning) som jag också en gång för länge länge sen har stickat. Resten är gjort efter eget huvud.

/ Jenny

by Jenny | posted under Virkat/Stickat/Tovat

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives