Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 55 Altrad tändsticksask

March25

Ja igen har jag gett mig på en tändsticksask. Denna gång bara i rent forskningssyfte (hrm) jo jag ville se om Wahsi-tapen skulle funka att använda på tändsticksaskar om den fastnar och om man kan öppna och stänga obehindrat om man viker tapen runt kanten. Och ja det fungerar bra.

DSC01909

Överst ser ni hur asken såg ut från början (eller ja det är en lika dan som inte blivit pimpad ni ser) och under så ser man hur den ser ut nu.

Vilken är finast?

/ Karin - Kstar

One Comment to

“Nr 55 Altrad tändsticksask”

  1. Avatar July 29th, 2012 at 3:19 pm Serafin Says:

    Har själv just köpt washitejp för första gången, tack för lite fin inspiration till användningsområde! Och så enkelt sätt att göra något så mycket finare! 🙂


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives