Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 6, mitt första tävlingsbidrag

March19

Mitt 6e alster i “100 alster innan shopping”-utmaningen fick också bli mitt allra första tävlingsbidrag. Jag och Karin deltar i Scrap-perras månadstävling (se hennes bidrag här). Det gällde att skapa med svart & vitt och en valfri färg.

Jag valde blå som min färg och knåpade ihop ett Grattis-kort.

nr6_kort_utmaning

Det blev Grattis för att det är den enda stämpeln jag har med en text på och det är ju alltid användbart med ett Grattis-kort 🙂 I min spillbitsask fann jag blå cardstock som jag tidigare stansat ut blommor ur. Jag skar ut en liten bit som jag stämplade på. Av samma bit skar jag till en tunn remsa och lät en blomma vara kvar. Remsan dekorerades sen med svarta och blå blommor och limmades fast. De svarta vimplarna i olika längd hittade jag också materialet till bland spillbitarna. Till sist fick kortet tre stycken blå rhinestones.

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 6, mitt första tävlingsbidrag”

  1. Avatar March 20th, 2012 at 7:15 pm Karin Says:

    Din grattistämpel är väldigt tjusig! Kanske ska ta och låna den och stämpla lite när vi har pysselträff nästa gång. Nu håller jag tummarna för vinst hos Scrap-Perra!


  2. Avatar March 20th, 2012 at 7:58 pm Jenny Says:

    Det går så bra det! Den hängde med i ett av kit:en jag köpte på Syfestivalen precis innan jag började med 100 alster-utmaningen.
    Du, jag kom på en sak: Ska vi ordna med utlottningar när vi når våra mål?


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives