Pysselbloggen

Här pysslas det!

Utmaningen startar idag

February17

Här om dagen kom ett mail från Panduro, 70% på utvalda produkter. Det gick inte att blunda för… Hittade många fynd för 5 kr och fick ihop hela 33 artiklar där den dyraste kostade 10 kr 🙂
Idag var jag på Syfestilvalen på Älvsjömässan och hittade även där lite papperspysselsaker. Och tyg förstås, men mer om det en annan gång.

Nu har jag bestämt mig. Nu startar “100 alster innan shopping” för mig med. Karin är redan igång och ligger just nu på alster nr 19.

Mitt första och andra alster blev färdigt redan ikväll då jag och Karin har pysslat lite tillsammans, de kommer inom kort på bloggen.

Önska mig nu lycka till! Nu kör vi!! 🙂

/ Karin - Kstar

2 Comments to

“Utmaningen startar idag”

  1. Avatar February 18th, 2012 at 10:59 am Karin Says:

    Jag önskar dig all lycka i utmaningen och vet av egen erfarenhet att det kommer bli tufft, men att man blir så nöjd när man väl har klarat det!


  2. Avatar February 20th, 2012 at 6:40 pm Jenny Says:

    Tack!
    Jag har bestämt mig för att utmaningen endast gäller papperspyssel då jag vet att jag kommer behöva köpa mer sygrejer ganska snart. Det ska bli jättespännande 🙂


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives