Pysselbloggen

Här pysslas det!

Utmaning svart/vit

December30

I Facebookgruppen 48-timmars scraputmaningar började en utmaning på tema svart/vit. Eftersom jag var pysselsugen så började jag kika efter en bra bild att göra Svart/vit sedan påbörjade jag denna layout som jag skickade in under kvällen. Dock har jag fotat den igen så ljuset är bättre på denna bild

Lysnatta 3 

Jag är inte helt förtjust i bara svart och vit och man verkade inte få smyga in grå i det hela, men jag fick i vart fall använda två nya stansar och min svarta pearlmaker så jag är nöjd ändå även om layouten inte kvalar in på en top 10 placering.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives