Pysselbloggen

Här pysslas det!

Inspireras av Cornelia som firar 40.000 besökare, alster 21 i 100 alster innan shopping

February24

I ett tidigare inlägg så inspirerades jag av ett kort som Cornelia med bloggen Raggsocka1.blogspot.se hade gjort. Jag skrev då att jag skulle försöka inspireras av en av hennes Layoter också och det har jag gjort, slutprodukten kommer här och Cornelias “orginal” kommer nedanför.
Linas matkasse

Det här med inspiration är ju en lustig sak. När jag såg denna förlaga så visste jag direkt att jag ville göra en layout om mina kort från första gången vi fick hem en Linas matkasse. Men så hade jag varken något “matigt” papper eller dekorationer att tillgå. Men för att visa lite vad jag inspirerats av kommer det här:
”Mattemat”
Två stående foton.
Titelplaceringen
”elementet” av papper nedanför fotona
Sättet att sätta fotomatta under fotona med svart och sedan en knallig färg i Cornelias fall gult med kontrasterande röd text och jag har gult med grön text.

Denna Layout är alster nr 21 i Karins 100 alster innan shopping

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under 100 alster innan shopping 2014 - Karin, Layout
One Comment to

“Inspireras av Cornelia som firar 40.000 besökare, alster 21 i 100 alster innan shopping”

  1. Avatar February 24th, 2014 at 9:07 am Cornelia Says:

    Åh, vad kul att du inspireras av mej!
    Härlig layout med roligt “ämne”!

    Ha en bra vecka!


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives