Pysselbloggen

Här pysslas det!

Testpilot–1-2 Spray från Vileda

November19

Jag har precis anmält mitt intresse till att testa 1-2 Spray från Vileda.
Först var jag tveksamt, är det här ens en produkt jag kan få användning för tänkte jag, men så tappade jag en burk potatissallad på golvet, ena hörnet gick sönder och lämnade efter sig en kletig fläck på köksgolvet och då tänkte jag – om jag hade en Vileda 1-2 Spraymop nu så slapp jag ta fram skurhinken. Därför gjorde jag slag i saken och anmälde mig trots att jag från början hade tänkt hoppa över att anmäla mig denna gång.
Saken med Viledas nya mopp är att rengöringsvätska finns i moppens skaft, man sprayar framför moppen med en blandning av rengöringsvätska och vatten. Själva moppen är gjord i mikrofiber som suger upp även små partiklar.
Passar till både stora och tillfälliga insatser.

Vill du också anmäla ditt intresse att vara testpilot? klicka här:

Vileda mopp

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Smartson

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives