Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 25-30, Grattis till vinsten-kort

June22

Usch, vad tiden går fort. Det blir högst ofrivilligt långa mellanrum mellan mina, Jennys, inlägg och redovisning av hur det går i min 100 alster innan shopping-utmaning. 

Men här kommer i alla fall 6 stycken små grattis-kort. Vi hade en heldagskonferens på jobbet i mitten av maj som avslutades med en lagtävling. Jag anmälde mig frivilligt att göra korten och det var mycket uppskattat.

Det vinnande laget fick således varsitt sånt här litet kort:

nr_25-27_grattiskort nr_28-30_grattiskort

Nu kommer jag inte riktigt ihåg men jag har för mig att måtten är 7×7 cm på korten. Sen hittade jag ett trä-mönstrat papper som fick vara bakgrund och på det är en 1:a stämplat och sen dekorerat med en lager-på-lager-blomma utstansade av spillbitar med Panduros blomstans i tre olika storlekar.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives