Pysselbloggen

Här pysslas det!

LO – Maspalomas

August20

Jag har ännu inte visat någon av mina LO:s här på bloggen och det beror på att jag inte har tagit mig tid att lära mig hur man “blurrar” ansikten i mitt ritprogram. Många av fotona är personliga och de som är med på fotot kanske inte vill vara med på bloggen.

Däremot har jag precis gjort klart en naturbild från Maspalomas (Gran Canaria) som jag nu tänker visa för er för där finns inte en människa med 😉

Jag tog ett grönt bakgrundspapper, skar min bild i sex delar (sen började pysslet att få dem att sitta med lagom stort avstånd från varandra.
Med klistermärksstickers har jag skrivit Maspalomas och 2010. Sen tog jag en brad och en blomma som jag fäste i vänstra hörnet.
Eftersom jag ville ha en väldigt avskalad layout har jag plaserat en tag på baksidan av blomman som man kan fälla upp och läsa mer om bilden. (se nästa bild) Sen tyckte jag att jag var klar, men när layouten skulle fotas kändes den allt för neutral så jag tog en svart penna och ritade en ram runt hela bakgrundspapperet och satte prickar med jämna mellanrum. 

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives