Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 52, Grattis på födelsedagen!

November19

Idag fyller min man år!! Och det har självklart firats med sång och paket på sängen. Årets present från mig är i form av ett presentkort och det passade jag på att skapa när jag var över till Karin för ett par veckor sedan och pysslade lite. Så här blev resultatet:

nr52_helikopter_popup

Ett pop-up-kort med helikoptrar då presentkortet gäller för en timmes helikopterlektion. Efter en stunds surfande på hur man skapar ett pop-up-kort utgick jag från en ganska enkel design.
Insidan av kortet kläddes med ett molnmönstrat papper jag fick av Karin. Helikoptrarna limmades fast på bitar av detsamma och är monterade på remsor för att skapa pop-up-effekten när kortet öppnas.

nr52_helikopter_popup_detalj1

Närbild på helikoptrarna.

Material:
Cremefärgad kortbas
Mönstrat papper med moln från Karins förråd
Grattis-stämpeln och metalldekorationen med texten “Födelsedag” är från ett scrapbookingpaket jag köpte på syfestivalen i början av året
Helikoptrar i filt från Panduro
Alfabetet heter Storytellers
Spillbitar av grön och blå cardstock samt en grön vågig remsa från Karins spillåda till botten

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives