Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 58 – Grattiskort

September18

Hela familjen var bjudna på 40årsfirande i slutet på augusti. Jubilaren hade redan fyllt tidigare på sommaren men då flytt fältet men nu var det alltså dags för kalas! Självklart ackompanjerades presenten av ett handgjort kort.

nr58_grattiskort_insida

Jag gjorde ett altarkort (eller gatefold) och insidan ser ut som ovan. Där har jag hämtat inspiration från det här kortet som jag fann på min stora inspirationskälla Pinterest.

nr58_grattiskort

När kortet är stängt ser det ut så här. Jag har dekorerat med hörnen av ett mönsterpapper med tårtpapperskant, eller vad man ska kalla det.

nr58_grattiskort_hela

Hela kortet ser allt som allt ut så här när det är uppvikt och på insidan av dörrarna står födelsedagsbarnets namn och hur mycket hon fyllde.

nr58_grattiskort_baksida

Sist men inte minst hur kortet ser ut på baksidan. Jag är verkligen glad att jag fått låna Handgjort-stämpeln av Karin 🙂

present

Och så här på slutet bjuder jag på hur paketet såg ut. Två av rosorna fick jag hjälp av storebror att göra. Han kanske har ärvt min pysselgen?! 😉

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 58 – Grattiskort”

  1. Avatar September 18th, 2014 at 8:50 am Karin Says:

    Vilket fint kort och vad kul att ni kan pyssla tillsammans!


  2. Avatar September 18th, 2014 at 12:47 pm Jenny Says:

    Tack!
    Ja, det är jätteroligt att pyssla tillsammans 🙂 Och att göra rosor var han riktigt bra på!


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives