Pysselbloggen

Här pysslas det!

Obloggat

April7

Ett par små bebisleggings såg också dagens ljus medans jag var hemma och var sjuk för ett par veckor sedan. Dessa blev till på grund av en felklippning. Jag hade råkat klippa ut två av samma ben när jag klippte ut storlek 80 så snabbt som ögat ritade jag av storlek 62 och klippte ut ur de felklippta benen. Eftersom jag inte hade mer tyg så det räckte till ett nytt ben i storlek 80 så fick detta bli en lagom bra kompromiss. Jag kantade bensluten med samma randiga tyg som jag sydde ett par pantalonger i till sonen och ändrade från resår i midjan till en bred mudd. På det hela taget så blev byxorna helt ok tycker jag.

 

 

 

 

/ Jenny

by Jenny | posted under Sömnad

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives