Pysselbloggen

Här pysslas det!

Inspireras av veckans skiss #49

February3

Nu är vi redan inne i februari månad och idag är det Åsa som har ritat tisdagsskissen hos oss på veckans skiss.
Den ser ut så här:
#49

Jag inspirerades till att göra en framsida till mitt semesteralbum om Rumänien. Så här blev det:

#49 inspirationsbild

Det runda elementet fick bli lite större, pilarna fick flyta på sig lite och inget foto fick vara med. I nederkanten ser ni den rubon som ser ut som stygn som jag fyndade på facebook och visade upp i ett tidigare inlägg. Runt kanterna så har jag satt washitape och jag har gjort hål med min Bia. bind it all-maskin för att kunna binda ihop albumet med spiraler. Jag kommer att göra ett separat inlägg med detta album senare när jag gjort lite fler sidor i det.

/ Karin - Kstar

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives