Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 91 – Lycka till

June6

Nu var det jättelänge sen som jag, Jenny, visade upp något här i bloggen. Inte för att komma med bortförklaringar men jag kan konstatera att våren är en hektisk tid som husägare och småbarnsförälder. Det ska fixas och donas med det mesta.

Men jag har lyckats pyssla lite också. Detta kort gjorde jag dock för ganska länge sen till avtackningen av en kollega.

Då hon är väldigt duktig på att baka fick det sätta temat på kortet.

nr91_cupcake

Vikningen är double z-fold och framsidan dekorerades bara med rutigt papper (som för tankarna till en bordsduk tycker jag) och en rundel med en liten cupcake från Panduro på. Titta också noga på bandet som håller ihop kortet – japp, cupcakes där också.

nr91_cupcake_insida

Insidan ser ut så här.
Jag var hemma hos Karin när detta kort skapades så jag fick låna en massa roliga saker av henne. Det vita pappret som man kan vika upp är stansat med hennes cuttle bug och både lycka till och cupecake-stämplen hade hon i sitt förråd. Även pennorna som jag färglagt med är hennes. Minns jag inte helt galet så är även rundeln på framsidan utstansad med cuttle buggen.

Jag har tur jag som har en sån välförsedd pysselkompis 🙂

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives