Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 92 – Grattiskort och en bonus…

June14

Storebror var nyligen på kalas hos en pojke på vår gata. Självklart skulle födelsedagsbarnet få ett kort. Här använde jag, Jenny, resterna av det jag stansade ut hemma hos Karin senast jag var där och pysslade för att skapa en ram till framsidan. Bakom satte jag ett stjärnprytt papper från BoBunny.
Stjärnhimlen fick sen lite dekorationer i form av ett flygande tefat och några stjärnor i chipboard, också från BoBunny och så födelsedagsbarnet namn med utstansade bokstäver.

nr92_grattis_nils

Och som en bonus i detta inlägg vill jag visa det kort som lillebror hade med sig till det kalas han var på samma dag.

grattis_sandor

Han valde själv vilka färger det skulle vara på papper och stämpel. Sen stämplade han prickarna och jag limmade. Det blev inte helt rätt tyckte han först men sen gick det bra ändå. Bokstäverna stansade han själv ut med min bokstavsstans och sen fick han välja en cupcake men tog två. Jag satte dit dem men efter att jag fotat kortet så flyttades han en aning på dem. Resultatet blev betydligt mer personligt men fastnade tyvärr inte på bild.

grattis_sandor_baksida

På baksidan stämplade jag med Handgjort-stämplen som jag lånat av Karin och skrev dit både lillebrors och mitt namn.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives