Pysselbloggen

Här pysslas det!

Spillbitsbonanza del 2

March20

När jag gör kort så har jag förstått att mottagaren gillar när jag har min “Handgjort av” stämpel på baksidan. Så idag letade jag igenom spillbitslådan igen i jakt på bitar som jag kunde stansa ut cirklar med min     2 inch cirkelpunch från Fiskars som passar så bra ihop med min stämpel.

Men det visade sig att det var inte så många bitar som var så stora i den lådan så jag fick gå på jakt på ett annat ställe där jag har cardstock och mönsterpapper som är skurna i. Där hittade jag massor av pappersbitar att använda. Detta blev resultatet:

spillbitsbonanza2

Jag gjorde också några ATC kort eller pocketletter-kort i kollagestiil.
spillbitsbonanza 2 pocketletterkort

Men tyvärr så fylldes bara min låda med spillbitar på ju mer jag grävde efter spillbitar stora nog att göra cirklar av så nu ser spillbitslådan ut så här:
spillbitsbonanza 2 papper

Dags att hitta ett nytt projekt med andra ord.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under ATC, Övrigt pyssel, Pocket letter

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives