Pysselbloggen

Här pysslas det!

Grattiskort med tema rosa och kampen mot spillbitar.

May27

En tanke som har väckts i mitt huvud är att om jag gör ett kort med “skräpet” eller pappersbitarna som blir kvar av ett annat projekt jag gör så minskar jag spillbitshögen. Då vet man att färgerna matchar osv så därför anmälde jag mig till utmaningen i facebookgruppen 48-timmars scraputmaningar. I den gruppen är temat eller utmaningen hemlig fram till utmaningen börjar och denna gång blev det tema rosa.

Men jag hade ju inte använd något rosa i min layout Slottsweekend, som var mitt senaste projekt och vars spillbitar låg kvar på bordet. Attans! Men lite användning fick jag ändå av det som låg framme tex resterna från fotomattan kom med i alla fall och “svansen” på fjärilen fanns också med på slottsweekend layouten.

tema rosa

Detta är alster nr 57 i Karins utmaning 100 alster innan shopping.

/ Karin - Kstar

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives