Pysselbloggen

Här pysslas det!

Grattiskort med tema rosa och kampen mot spillbitar.

May27

En tanke som har väckts i mitt huvud är att om jag gör ett kort med “skräpet” eller pappersbitarna som blir kvar av ett annat projekt jag gör så minskar jag spillbitshögen. Då vet man att färgerna matchar osv så därför anmälde jag mig till utmaningen i facebookgruppen 48-timmars scraputmaningar. I den gruppen är temat eller utmaningen hemlig fram till utmaningen börjar och denna gång blev det tema rosa.

Men jag hade ju inte använd något rosa i min layout Slottsweekend, som var mitt senaste projekt och vars spillbitar låg kvar på bordet. Attans! Men lite användning fick jag ändå av det som låg framme tex resterna från fotomattan kom med i alla fall och “svansen” på fjärilen fanns också med på slottsweekend layouten.

tema rosa

Detta är alster nr 57 i Karins utmaning 100 alster innan shopping.

/ Karin - Kstar

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives