Pysselbloggen

Här pysslas det!

Jag syr inte bara…

June27

Även om sömnad är det mesta som jag ägnar mig åt så gör jag lite andra saker också Smile Här är några sommarkort som personalen på sonens förskola ska få nu innan semestern.

sommarkort2

Jag använde vad jag hade i min pysselväska och tyvärr är pappret som själva kortet är gjort av inte perfekt (lite för tunt) men det fick vara så den här gången.

Insidan är inte klar än, där tänkte jag sätta ett kort på sonen och skriva en liten sommarhälsning. Får se om jag kommer ihåg att fota det sen…

Detaljen jag gillar mest är de små bina. De är små stickers köpta på Panduros sommar-rea som pågår nu, tillsammans med bina fanns tjusiga äpplen som jag hoppas att jag kan göra något roligt med någon gång.

/ Jenny

by Jenny | posted under Kort | No Comments »

Test av Bobs produkter

June26

På tv och i andra media kan man se rätt mycket reklam om Bobs nya produkter “Be natural” jag är ju alltid nyfiken på nya produkter så jag passade på att anmäla mig som testperson när frågan kom upp via smartson. Nu vet vi inte riktigt ännu vilka som får den äran att bli testpersoner, men om någon av er där ute också vill få chansen att bli tespilot följ denna länk: http://smartsontestpilot.se/bob-be-natural/bli-testpilot/

Här kan ni se en liten film kring det hela:


 / Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Smartson | No Comments »

Till en storebror och en lillebror

June20

En i min mammagrupp fick barn nummer två i mitten av mars men på grund av sjukdomar kunde vi inte besöka dem tidigare än i slutet av maj.

Det ska firas att en liten kille blivit storebror så till honom sydde jag en häftig robotkudde som fanns med nummer 3 av Allt om Handarbetes Sömnadsmagasin.

robotkudde

Och lillebror fick ett par byxor. Mönstret är ursprungligen samma som de här  pantalongerna men med tillagda muddar i bensluten och i midjan. fiskbensbyxor

/ Jenny

by Jenny | posted under Sömnad | 3 Comments »

Midsommartävling hos Pyssel & Inspiration

June15

image

Jag är med i utlottningen av ett Garnpaket från Create2day.se. Tävlingen finns på Pysselbloggen!

/ Jenny

by Jenny | posted under Tävlingar/utlottningar | No Comments »

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives