Pysselbloggen

Här pysslas det!
Browsing Paket

Julklappsinslagning

December22

Nu när det är julklappstider tog jag tillfället i akt att göra om några stadiga påsar från olika butiker. Jag gjorde dem lite juliga och funkar nu fint för klapparna.

jullpåsar

Visst blev de fina?

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Jul, Paket | No Comments »

Julklappsinslagning -tetra

December25

Jag, Karin, har sett denna typ av inslagning i några bloggar och fick äntligen tillfälle att testa själv. Riktigt enkelt faktiskt, bara man hittar ett bra papper att utgå ifrån. Tyvärr hamnade dekorationerna på detta papper på undersidan, men det löste jag genom att göra en matchande tag av restbitarna som blev över. Det blev väl inte så tokigt?

tetrainslagning 1

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Jul, Övrigt pyssel, Paket | 2 Comments »

Från oss alla till er alla

December24


En riktigt god jul!

Idag får jag, Karin, äntligen öppna de paket som har legat och suktat mig den senaste tiden. Jag är nämligen med i en grupp på facebook som skickar små paket till varandra och det här är vad min hemliga tomte har skickat till mig.

paket från hemlig tomte

Även jag har skickat paket till en mottagare och önskat god jul. Tycker det är jättespännande att få saker med posten och även om man har fått skriva en önskelista vet man aldrig vad tomten kan hitta på.

 

Än en gång, God jul till er trogna läsare i pysselbloggen

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Jul, Paket, Swap | 1 Comment »

Japanska flaskor

January25

För lite drygt tre år sedan fick jag chansen att följa med en kompis på kurs i japansk paketinslagning. Sedan dess har jag nästan inte slagit in ett paket som “vanligt”. Här är bilder på två flaskor, en vit och en blå, som nyligen givits bort.

IMG_5855IMG_5858
Etiketten lyser igenom det vita silkespappret men formen avslöjar ändå vad paketet innehåller så det spelar ingen roll. Hela flaskan och detaljbild på blomman som snurras till på toppen. Jag har använt två olika presentsnören, ett rosa för att hålla ihop paketet och ett vitt med gröna prickar som fick bli pistiller i blomman.

IMG_5857
Detaljbild på vikningen i botten på flaskan. Liknar en snäcka tycker jag.

IMG_5193IMG_5194
Här är en vinflaska inslagen i blått silkespapper med grönt glansigt presentsnöre som jag strimlat med en presentbandsfransare.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Paket | No Comments »

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives