Pysselbloggen

Här pysslas det!

Japanska flaskor

January25

För lite drygt tre år sedan fick jag chansen att följa med en kompis på kurs i japansk paketinslagning. Sedan dess har jag nästan inte slagit in ett paket som “vanligt”. Här är bilder på två flaskor, en vit och en blå, som nyligen givits bort.

IMG_5855IMG_5858
Etiketten lyser igenom det vita silkespappret men formen avslöjar ändå vad paketet innehåller så det spelar ingen roll. Hela flaskan och detaljbild på blomman som snurras till på toppen. Jag har använt två olika presentsnören, ett rosa för att hålla ihop paketet och ett vitt med gröna prickar som fick bli pistiller i blomman.

IMG_5857
Detaljbild på vikningen i botten på flaskan. Liknar en snäcka tycker jag.

IMG_5193IMG_5194
Här är en vinflaska inslagen i blått silkespapper med grönt glansigt presentsnöre som jag strimlat med en presentbandsfransare.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Paket

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives