Pysselbloggen

Här pysslas det!

47–julkort nr 4

October30

julkort4

Här kommer dagens julkort som utgår från en brun kortbas.
Jag använde min cirkelpunch för att ta ut en cirkel. Cirkeln la jag sedan mot min röda stämpeldyna för att få lite ruff yta. Jag stämplade sedan god jul med chesnut brown. Sen fick jag möjlighet att testa min snöpenna (den puffar upp sig när man värmer den med embossfön) Tyvärr syns inte puffsnön så bra på bilden, men jag lovar att det ser jättefint ut. Ska försöka använda den snart igen. Bakom cirkeln satte jag en julstjärna och så lite halvpärlor för att få lite bling.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under 50 alster innan shopping -2011 Karin, Jul, Kort
One Comment to

“47–julkort nr 4”

  1. Avatar November 1st, 2011 at 8:51 pm Ullis Says:

    Läckert! Jag gillar det du gjorde med cirkeln och stämpeldynan 🙂 Vore kul att testa snöpennan!


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives