Pysselbloggen

Här pysslas det!

Inspireras av Veckans skiss #99

March8

Denna tisdag blir det en kombination av Cardremake #9 och Veckans skiss # 99.

Jag börjar med att visa upp kortet som fick sig en remake.
Detta kort gjorde jag 2011 och det blev lite väl enkelt.
Ingen dekoration på insidan och ingen text på framsidan.
Här ser ni förebilden:
cardremake #9 före

Jag tog bort den gröna chipboard-biten (den kommer snart dyka upp på ett annat projekt) och jag tog också bort det vita bandet.
Tyvärr rev jag sönder pappret lite när jag tog bort sakerna, så jag vände helt enkelt kortet ut och in. Sen körde jag kortet med en embossingfolder genom min Cuttlebugg för att få små prickar på kortbasen. Lite washitape, en doily, en cutout och några lager med cardstock så blev kortet så här:
Skiss #99 inspirationsbild

Skissen som jag har att inspireras av denna vecka är ritad av Carina.
Skiss #99

Detta kort skall jag sedan skicka till ett par vi umgicks med för några år sedan som senast vi sprang på varandra sa “nu måste man väl börja skicka skriftliga inbjudningar för att träffas på middag” vi skickar därför denna skriftliga inbjudan och bjuder in dem på middag för att starta upp den trevliga samvaron igen. Förhoppningsvis skrattar de när de får denna på posten och vi har något att prata om på vår middag.

Som  jag nämnde här uppe rev jag loss lite bitar av kortbasen, jag täckte därför insidan med papper och det blev så här när kortet är uppfällt:

cardremake #9 insida

Ha en underbar tisdag!

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under card-remake, Kort, Veckans skiss

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives