Pysselbloggen

Här pysslas det!

Ett upplägg, 3 kort, kort 3 resekortet

January14

Här kommer nu det sista kortet (för den här gången) med det här upplägget. Denna gång glömde jag att använda band på kortet.

1 upplägg 3 kort resekortet

Denna gång blev det inga spillbitar så jag tog spillbitar från tidigare kort och spillbitshögen att dekorera insidan med.

1 upplägg 3 kort resekort insida

1 upplägg 3 kort, resekort baksida

Klistermärket på framsidan kommer från Shimelle Laine, ett klistermärkshäfte som jag köpte på loppis i våras hos Fristadsträffen. Jag är ledsen att lampan gör så det blänker.

Pappret som är på framsidan har jag haft i min ägo sedan 2014 så det känns bra att det äntligen kommer till användning. Anledningen till att jag kommer ihåg när jag köpte det är för att det är från en pysselbutik i Rumänien och jag tänkte ha pappret i mitt Rese-album, men det har gått lite i stå, så det är bättre att jag använder upp mina saker tills inspirationen till det albumet lossnar.

Nästa gång får ni se en layout som omväxling.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Kort

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives