Pysselbloggen

Här pysslas det!

Ett Bon voyage–kort

June7

Min kollega hjälpte mig ur mitt väskdilemma genom att skänka en väska hon inte riktigt gillade till mig och sa: ge mig vad du tycker väskan är värd i betalning. Svårt! Men eftersom väskan var i skinn så gissade jag att den kostade en slant Självklart ville jag göra ett kort till henne i stället för att bara ge henne pengar så det blev ett med sedelficka. Dessutom börjar hennes sommarsemester nu och då ska hon ut och resa, där av Bon voyage. 

bon voyage

Insidan med sedelfickan:
bonvoyage2

Emma: under pärlorna så finns ett band från din tröja Smile

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Kort
One Comment to

“Ett Bon voyage–kort”

  1. Avatar June 10th, 2013 at 10:20 am Emma Says:

    Ser man på 😉


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives