Pysselbloggen

Här pysslas det!

Skickat pocket letter nr 1

May24

Av en slump ramlade jag över videor på youtube om en för mig ny företeelse: Pocket letter.

När sedan Hanna på pysslotekets blogg skrev ett inlägg om Pocket letter och jag insåg att det hade spritt sig till Sverige, gick jag med i facebookgruppen Pocket letter Sverige. Efter att ha ställt några frågor kastade jag mig ut och skrev mitt namn på listan för dem som vill byta pocket letter med varandra.

Men vad är det och hur gör man? Jo man stoppar ner små kort och dekorationer i plastfickor gjorda för samlarkort (Plastfickorna ska ha 3×3 rader med små fickor.) Man skickar med ett brev till mottagaren, sen också lite godsaker som kan vara både ätbara och dekorationer. Platfickor är ju genomskinliga så det gäller att få till en snygg framsida och baksida.

Mitt första försök till pocket letter blev så här och skall skickas till en tjej som heter Marie.
Framsidan.
pocketletter 1 framsida

Baksidan:
pocket letter 1 baksida

I hopvikt redo att skickas:
pocket letter 1 ihopvikt

Ihopvikt och på väg till sin mottagare
Pocket letter på väg till Marie

Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag att se vad jag får i utbyte och att se fler av mina pocket letter-alster framöver.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Pocket letter, Swap

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives