Pysselbloggen

Här pysslas det!

Julkortsutmaning #3

October18

Då var det dags för ännu en julkortsutmaning i facebookgruppen 48 timmars scraputmaningar (som numera är 72-timmar långa)
Denna gång var det Agneta som höll i en snögubbeutmaning.

En eller fler snögubbar skulle vara framträdande på kortet och det skulle även finnas en julhälsning. Jag hoppas att min stämplade text kvalar in där.

julkort #3 2017

Jag kämpar med att använda saker som jag fått som gåvor i mina pocketletter och både snögubben och “its christmas time” kommer därifrån. Snögubben har jag färglagt med distress markers.
Sen har jag använt spillbitar som papper som jag lagt på en matta av rött cardstock så de framträder lite extra. I hörnen finns några duttar med perlpen.

Jag försöker använda upp det mesta av mina äldre julpapper och spillbitar innan jag unnar mig att köpa nya och med detta upplägg blev det perfekt att använda små bitar. Detta är nog en layout som jag kommer att återkomma till. Även inuti kortet och på baksidan kommer jag att använda upp några spillpappersbitar.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under 48-timmars scraputmaningar, Jul, julkort 2017

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives