Pysselbloggen

Här pysslas det!

Stash kit Norden–Mitt kitt juli-augusti

July6

Förra månaden (juni) blev det inget kit ihop plockat, men nu har jag gjort ett för juli och augusti i facebook-gruppen stash kt Nordens utmaning till medlemmarna.

Moodboarden som man skall plocka ihop sitt kit ifrån ser ut så här.
Stashkit Norden juli-augusti

Mitt kitt ser ut så här. Ännu en gång är det ganska litet och jag har gett mig själv friheten att plocka fritt från dekorationer och stämplar.

IMG_5818
Här har jag plockat rött och grönt från gräs och cykelns låda.
Samt svart från folket på strandens kläder. Sen Maritimt tema från den övre högra bilden. Du ser Cardstock block från Panduro ett 6×6 från Maja design (nyårslöften) 2 ark bokstäver (nyårslöfte)

IMG_5819
Här har jag plockat ihop lite lösa papper och tagit rosa och ljusgrön från termosen. Blå från filten i övre högra fotot och rött från cykelns låda. Sen vitt och ljust från bakduken i korgen och även inspiration från korgens mönster. 

IMG_5820
Här kommer lite mer cardstock blått, rött och gult från bilderna och ett blommigt mönsterpapper inspirerat av termosen och människorna på strandens kläder.

Nu är det bara att köra igång!

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Nyårslöften 2018, stash kit norden

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives