Pysselbloggen

Här pysslas det!

70-års kort med ängel

June12

Min mamma har en vännina som fyller 70 och jag frågade om inte jag kunde få göra ett kort till henne. (tar alla chanser att göra kort) Det fick jag så klart. Damen gillar änglar och jag har precis shoppat ett klippark med änglar från Reprint, så det passade ju bra.

Idag överlämna jag därför två kort i olika färgställningar till min mamma så hon kunde välja vilket kort hon tyckte bäst om. När hon hade valt så skrev jag dit namnet och åldern. Men eftersom mamma gillade båda korten blev det andra ett kort till en annan vännina som fyller 80-år så det kortet kommer i ett annat inägg.

Birgitta 70

insida Birgitta 70

baksida birgitta 70

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Grattis/födelsedag, Kort
One Comment to

“70-års kort med ängel”

  1. Avatar June 14th, 2013 at 7:13 am Pysselbloggen » Blog Archive » 80-års kort med änglar Says:

    […] jag skrev i detta inlägg gjorde jag ängelkort i två olika färger och detta kort valde mamma till sin andra […]


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives