Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 16 och 17 – Grattiskort med ljus

April11

För ett par helger sen hade Storebror en riktig kalashelg. Tre födelsedagsbarn skulle firas på två kalas, ett på lördagen och ett på söndagen. Först ut är korten till söndags-kalasbarnen, det var dem jag började med. På Pinterest hade jag sett förlagan till detta s.k. cascading card, jag nosade reda på pinnen (eller vad säger man?) och fann denna tutorial.

nr16_grattis_jonathan nr17_grattis_lucas

Så här blev mina kort. Till de två bröderna som hade kalas tillsammans.

Mönsterpapper med bilar kommer från Panduro. Bokstäverna har jag stansat ut med min bokstavsstans och 5an respektive 6an är av grön chipboard.

/ Jenny

One Comment to

“Nr 16 och 17 – Grattiskort med ljus”

  1. Avatar April 11th, 2014 at 8:56 pm Karin Says:

    Jättefina kort! Denna mall kommer du kunna använda dig av många gånger framöver. Kanske blir lite jobbigt om jubilaren är äldre än 6?


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives