Pysselbloggen

Här pysslas det!

Halloween

November28

För första gången gick storebror runt på “bus eller godis” den 31/10. Beställningen ett tag innan var solklar – skelett. Så, av det svarta tyget jag, Jenny, köpte på Syfestivalen sydde jag ett par ganska smala byxor. Mönstret kommer från ett gammalt nummer av Ottobre. Sen insåg jag att jag inte skulle både hinna leta reda på mönster eller rita ett själv till en tröja så jag skickade maken att köpa en på H&M.

Då var i alla fall basen klar. Sen satte jag igång med att rita upp skelettdelar på papper i rätt storlek genom att snegla på olika framgooglade bilder av mer eller mindre naturtrogna skelett. När jag var nöjd med mallarna klippte jag ut dem i vit filt och strök på med vliesofix. Jag förstärkte med vanligt mellanlägg på baksidan och sen zick-zackade jag fast bendelarna. Bröstkorgen är påsydd förhand.

halloween

Som pricken över i hade han en lång slängkappa med huva på sig. Den fixade förresten min mor till av en lång kjol när jag och min lillebror var små och vi skulle på någon maskerad.

En mycket nöjd kille gick iväg med kompisarna och fick ihop alldeles för mycket godis 😉

/ Jenny

by Jenny | posted under Maskeradkläder, Sömnad

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives