Pysselbloggen

Här pysslas det!

Lo–Gozo

April16

Som läxa eller utmaning i min Journalingkurs skall man utveckla sitt skrivande på layouter genom att besvara de fem v:na,
Vem/vilka, var, vad, varför och när. Hm den sista börjar inte på v, men ändå. Detta har jag försökt göra på denna layout från “spaniengängets” Maltaresa 2009. Det svåraste är hur man ska skriva sin text på layouten så att den syns och att det passar in.

gozo

Här kommer en närbild på journalingen
gozo-journaling 
Säga vad man vill om att handstilen gör det mer personligt, men jag kan inte känna mig riktigt nöjd med resultatet och att skriva utan linjer klarar då inte jag.

Lektion 2 i journalingkursen var att krydda sin text med adjektiv.
Jag tyckte det blev för svårt att få in allt i den huvudsakliga texten, så därför gjorde jag en brainstormning med ord som jag förknippar med denna resa i stället.
gozo2

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Journalingkurs, Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives