Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 43, Grattiskort – två sidor av samma papper

July30

Jag och sönerna var på landet ett par dagar i början av juli. Under en av lillebrors tupplurar så satt jag och storebror och pysslade lite. Han gillar verkligen att stansa ut olika figurer med mina stansar och det gjorde han den här gången också. Jag tänkte att jag kan väl ta vara på pysseltiden och började knåpa på ett kort.

nr43_grattis

Basen är en färdig vit och på framsidan har jag gjort av olika sidor av samma papper. På remsan har jag stämplat grattis och stansat ut ett blad och sen klistrat den på bakgrundsbiten så raden cirklar täcktes. I hålet syntes då en del av en cirkel och det såg inte så snyggt ut så jag limmade fast en annan bit men med samma sida upp så att säga. Avslutningsvis limmade jag fast allt på kortbasen och avslutade med en liten fjäril som sonen stansat ut ur ett rött papper.

Innuti kortet satte jag också två fjärilar.

nr43_grattis_detalj

/ Jenny

2 Comments to

“Nr 43, Grattiskort – två sidor av samma papper”

  1. Avatar July 31st, 2012 at 6:34 am Serafin Says:

    Vilket sött kort! Och det är så mysigt att sitta och pyssla med barn 🙂 Min dotter (3år) är väldigt mycket för alla stämplar och blommor


  2. Avatar August 1st, 2012 at 1:22 am Jenny Says:

    Min son är också 3 år och det är precis som du säger väldigt mysigt att pyssla med honom. Han verkar tycka detsamma.
    Och tack så mycket! 🙂


Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives