Pysselbloggen

Här pysslas det!

Skansen, layout #23 – 2020

August11

Min tolkning av Skissen i vecka 5 i den klass jag går med Alison Davies där man använder 6×6 papper gick inte alls enigt plan.

Jag utgick från den högra sidan av hennes dubbel-layouts skiss och började skära ner mina foton i några av storlekarna som hon angav i skisse#n. Eftersom jag bara hade 4 foton och hon hade gjort plats för 9.
Men jag tänkte att jag fyller i hålen där fotona ska vara med mönsterpapper. Men när jag sedan började lägga ut fotona som de skulle vara och mönsterpappren där de skulle vara så kändes det inte bra. Jag gjorde därför en egen variant. Jag har i alla fall använt några 6×6 papper (de med djuren på) och det som är i mitten uppe och nere. Det band som går horisontellt och de rivna kanterna av samma papper är spillbitar från ett 12×12 papper.

Som sagt det är inte alls likt skissen för veckan, men så här blev det hos mig.

skansen

Jag ligger lite efter i publiceringen av dessa skisser, men mer kommer!

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Karin följer en skiss, Layout 2020

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives