Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 93-95, Olika tags

April20

I min pyssellåda hittade jag en bunt bruna juletiketter från Ikea. På ena sidan var det en tomte som det numer inte syns några spår av.

nr93_grattistag

Den första blev en grattisvariant. Först kläddes etiketten av en bit lila cardstock. I spillbitsasken hittade jag en rosa fyrkant med hjärtan i hörnorna. Kanterna har fått färg av samma stämpeldyna som Grattis är stämplat med. För att liva upp det hela hittade jag en liten blombukett vars stjälk fick bli en sprial. Bakom satte jag en större grön blomma.

nr94_tacktag

Nästa blev en med texten Tack. Rosa papper i bakgrunden och ett transparent notpapper över. Tack är skrivet med stickers från Storytellers och på en smal remsa som fått chalkade kanter med sandfärgad stämpeldyna. Den lilla twisten på denna tag blev den böljande vimpeln med texten på.

nr95_grattistag

Den sista etiketten för denna gång blev en till grattisetikett. Här en ganska enkel med lite kalastema. Grattis är först stämplat och sen skuggat med vit gelpenna.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives