Pysselbloggen

Här pysslas det!

Emties–oktober

October20

För att få någon struktur på inläggen så borde jag väl publicera mina emties när månaden är slut eller så, men nu hade jag några liggande på mitt skrivbord som jag ville skriva om och sedan få städa bort så nu kommer ett inlägg om det.

Jag har satt lite full fart på udda enameldots och de visar sig här.

IMG_4117(1)

Högst uppe till vänster har vi förpackningen av Enameldots från My Minds eye några som heter Collectacles från serien Im with
Sen kommer  förpackingen från Simple Stories serie So fancy
Sen är det något som heter Snapshots från October Afternoons serie Daily flash (die cut Shapes) Där har jag en sak kvar som ligger i bra och ha-skålen på mitt skrivbord, men det kändes dumt att ha förpackingen kvar. Nedre raden är enameldots från Theresa Collins – santas list och pappers förpackingen är ett tomt 6×6 block från Melissa Frances som heter Classic Elegance. 

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under emties

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives