Pysselbloggen

Här pysslas det!

Farmers Market, layout #3 – 2021

January9

Eftersom jag är hemma på jullov så har jag lite extra tid för scrapbooking och matar därför bloggen full av inlägg såhär i början på januari.

Jag gjorde en layout med inspiration av den första skissen som Alison Davies gjort till oss som gick den digitala kursen med att använda 6×6 papper och göra dubbellayouter. Min första layout hittar ni här

Den jag gjorde nu ser ut så här:

farmers market

Jag fick använda min Cuttlebug – stansmaskin en hel del till alla vågiga cirklar.
Detta är en fortsättning på layouten jul i juli som jag visade tidigare. Bilden är tagen samma dag och Lilla hon har som sagt tomte kläder på sig.

Här har jag använt som fotomatta en del av sista sidan från ett 6×6 block från Simple Stories (ett Emties inlägg kommer om det blocket inom snar framtid)
Samt att jag i vissa cirklar har använt eyelets och i andra cirklar har haft washi-cirklar från Panduro. (även här kommer ett Emties inlägg inom kort)
De olika fyrkantiga dekorationselementen kommer från Websters Pages och Simple Stories

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Inspiration, Layout 2021

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives