Pysselbloggen

Här pysslas det!

Akvarellpennor

May10

När min kollega städade ur sitt rum inför pensionen passade jag på att fråga om han möjligtvis inte hade några pennor till mig, pennoman som jag är. Döm av min förvåning när jag fick dessa pennor:
akvarellpennor
Vad en handläggare på en statlig myndighet använder akvarellpennor till kan man undra då. Jo den observante ser att det är den röda pennan som är den enda som är använd och den har vederbörande använt för att rita på kartor med. Jag måste då säga att den som köpte in dessa akvarellpennor för att markera markområden på kartor tänkte lite fel, men glad är jag ändå att jag fick ärva dessa.

Mitt första staplande försök att rita med akvarellpennor kommer här.
och ja jag vet att dessa stämplar inte ska ha mun eller näsa, men jag tycker inte om det så jag ritade dit lite eget, men så särskillt bra blev det inte….kanske om man övar lite och inte använder en läpp-pensel som pensel så blir resultatet bättre….
magnolia i akvarell

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Övrigt pyssel
2 Comments to

“Akvarellpennor”

  1. Avatar May 10th, 2013 at 10:55 am Ullis Says:

    Jag tycker att det blev ett bra första försök 🙂 Jag gillar att använda en sån där pensel med vatten i skaftet när jag målar med akvarellpennor, kanske något att testa?


  2. Avatar May 12th, 2013 at 8:03 pm Jenny Says:

    Gillar färgläggningen jättemycket! Om det där är första försöket så kommer du snabbt vara proffs!! Och så snyggt med himmelskanten runt henne…


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives