Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 30-35, Glad sommar

June29

I onsdags var det sista dagen innan semestern för sonen på dagis och när jag kom och hämtade honom hade jag med mig ett kort till var och en av fröknarna på hans avdelning. Årets kort är, passande nog, skapade efter Kortskissens sista skiss innan sommarlovet.

nr30_35_glad_sommar

Till korten använde jag en cremefärgad kortbas och cirklarna är stansade ur blå cardstock. Bården är Just the edge från Bazzill och blommorna från Reprint. Det rutmönstrade pappret är från Panduro och de små blommorna och hjärtana, se detaljbild nedan, är stansade ur spillbitar av enfärgad cardstock.

nr30_35_glad_sommar_detalj

I år följde det med en liten present med varje kort men om dem får ni läsa i nästa inlägg… 🙂

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives