Pysselbloggen

Här pysslas det!

Lördagstema youtube –kort #60-65-2022

March12

Denna lördagen är temat youtube och jag har då tänkt att något från youtubevideos skulle inspirera mig.
Sen försvann lite möjligheten till att sitta vid pysselbordet så idag visar jag er visserligen inspiration från youtube, men inte helt nytt utan det blev hur jag har tolkat Sheetload of cards för mars månad.

IMG_4681(1)

6 stycken blev det denna gång och man använde sig av 6 stycken olika 6×6 papper där det blev lite spillbitar på slutet så efter att jag har dekorerat insidan och baksidan där min “handgjort av” stämpel ska sitta får jag nog  knåpa ihop något mer kort.
Jag tog papper ifrån Maja Design (det blåa), något med prickar som låg löst som jag inte vet märket på, några från 13@rts pappersblock som heter unforgettable och ett från My Minds Eye med trästruktur från serien Necessities. Alla utom ett kort blev utan dekorationer och hälsning. Det gör jag när jag vet vem som ska få kortet.

Om ni klickar här hittar ni en länk till youtubefilmen för just dessa kort.
#SUYSMar2022 #ShowUsYourSheetLoad

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Kort 2022, sheetload of cards, Temalördag -2022

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives