Pysselbloggen

Här pysslas det!

Shopping–födelsedagspresent till mig själv

September29

Nu går vi snart in i sista kvartalet på året och mitt shoppingstopp har fungerat bra så när jag ändå behövde köpa kardborrfästen till mina Tipi-kort så tyckte jag att jag kunde beställa lite födelsedagspresenter till mig själv.
Jag har haft dem hemma ett tag, men har lovat mig själv att inte kasta mig över dem dem förän efter födelsedagen. (men som ni ser i ett av mina lördagsteman kunde jag inte riktigt hålla mig)

Här kommer en bild på min shopping:

IMG_9495

Det vänstra 6×6 blocket är från Piatek och heter Sunshine och det högra är från The Essential craft papers blocket heter Bright Blooms.
Nu till de stora pappren. De vänstra är ett block med papperstema från Paper Favourites och det andra är från Paper Heaven och heter Petals on the wind.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Shopping

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives