Pysselbloggen

Här pysslas det!

Shopping februari -2023

February21

Scrap och hjälp har gjort i ordning ett hemligt kit igen och jag hoppade på det.
Detta är innehållet

IMG_2317

Innehållet är en ink applicator i mini format, en mini distress ink i färgen kitsch flamingo, en påse med en mini flaska med tillhörande snöre, en påse med små pärlor (till flaskan eller shaker) ett knippe vita blommor, ett rör med röda springels för schakers, en stencil från joy crafts med mönster av hjärtan, ett cirlekformat shaker fönster, en stämpel med hjärtan från Nellie snellen, en kortbas med kort i vitt i 6×6 format, två vita 6×6 papper, 4 mönstrade 6×6 papper.

När jag ändå beställde detta kompletterade jag beställningen med dessa saker:

IMG_2316(Edited) 
Eftersom jag ändå har tänkt att testa shakercards så beställde jag fönster med stjärnor och hjärtan med tillhörande dies från studio light och enamel dots från Nellie Snellen.

När jag ändå var igång så beställde jag en ny svart stämpelfärg från Kristinas Scrapbooking. Denna ska kunna stämplas på lite blankare papper.
IMG_2355

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Shopping

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives