Pysselbloggen

Här pysslas det!

Emties oktober 2023

October31

Här kommer en liten men naggande god emties.
Först ut är ett klistermärkesark från Faith Evans där jag har använt upp kaktusarna till olika projekt ex ett dekorationskluster till ett kort som ni såg i månadslådan och så på ett av korten som kommer i Kendras Card challange senare i november. De olika bibelcitaten fann jag ingen användning för så de kommer jag att kasta bort.

IMG_7977

Ovanpå klistermärksarket är det två förpackningar med bling som har använts upp bara den genomskinliga plasten kvar. Den ena är silvriga pärlor som kommer att visas upp i en layout i november som heter Pinchos och den andra är det röda blinget från månadslådan som användes upp på bokstavskorten som jag har visat upp för några dagar. Sedan använde jag upp några cerisa enamel dots från Bo Bunny (förpackningen har en röd prislapp på sig på bilden) det kommer på kort 1 i Kendras Card challenge,
Sen ser ni en av de små blom-förpackningarna från Prima som också nämndes i månadslådan, och sedan några enamel hjärtan från Amy Tangerine längst till höger som användes till ett tack-kort som ni kommer att få se också i november.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under emties

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives