Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 9, nyfödd

March25

Så kommer, som utlovat, den hittills andra LOn jag gjort. Jag bestämde mig för länge sedan för att skapa en layout för varje månad i min äldsta sons första år. Inklusive 1-årsdagen. Allt som allt 13 layouter alltså. Att sen gå från idé till handlig tar lite tid men nu är äntligen den första LOn i serien klar.

nr9_LO_teo_nyfödd

Längst ner sitter utstansade fötter gjorda med en stans jag lånat av Karin. De tre “strecken” är en färdig bård en Just the edge från Bazzill, en remsa tillskuren av cardstock och en remsa med flanellhjärtan med klister på baksidan. Journaligen är skriven på två bitar tillskurna av cremefärgad cardstock. Sen har fotot fått en matta av gult papper och överst står titeln “nyfödd” med så kallade thickers. Tyvärr är klistret på dem inte särskilt bra så jag har stödlimmat på några ställen.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:


Follow on Bloglovin

Karins utmaning på lördagar 2016

I april 2016 började Karin utmana sig själv med en ny utmaning som pågår under lördagar innevarande månad.
 
April :Shop your stash
Maj:Scraplifting
Juni:Geometriska mönster
Juli:Freeflow
Augusti:Utmaningar
September:Pinterest
Oktober:6x6-paperpad kurs
November:Freaky Fast Friday
 


Nedräkning, 100 alster innan shopping – Jenny

Antal kvar i Jennys utmaning Målgång 2/7-2015

0Alster gjorda:
 
Kort:73
Layouter:2
Sytt/virkat:25
 

Archives