Pysselbloggen

Här pysslas det!

Nr 9, nyfödd

March25

Så kommer, som utlovat, den hittills andra LOn jag gjort. Jag bestämde mig för länge sedan för att skapa en layout för varje månad i min äldsta sons första år. Inklusive 1-årsdagen. Allt som allt 13 layouter alltså. Att sen gå från idé till handlig tar lite tid men nu är äntligen den första LOn i serien klar.

nr9_LO_teo_nyfödd

Längst ner sitter utstansade fötter gjorda med en stans jag lånat av Karin. De tre “strecken” är en färdig bård en Just the edge från Bazzill, en remsa tillskuren av cardstock och en remsa med flanellhjärtan med klister på baksidan. Journaligen är skriven på två bitar tillskurna av cremefärgad cardstock. Sen har fotot fått en matta av gult papper och överst står titeln “nyfödd” med så kallade thickers. Tyvärr är klistret på dem inte särskilt bra så jag har stödlimmat på några ställen.

/ Jenny

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives