Pysselbloggen

Här pysslas det!

Emties april

April30

Nu börjar det likna något, äntlingen blev det lite emties.

Först ut kommer ett 6×6 block från Basic grey som bara har den lilla remsan till vänster kvar. (den åker ner i spillbitsförvaringen)
De sista korten med denna pappersserie som heter Serenade använde jag till att dekorera insidorna av Burbon creek crafts sketch nr 2 korten.

IMG_0071(1)

Sen har vi förpackningen med färgad cardstock från Echo parks serie Winter (papper och cardstocks brukar inte synas i mina emties-inlägg, men när det är serier och förpackningar är det lättare att visa upp på något sätt) De pappren har jag använt som mattor till papper, som banners m.m till flertalet kort under april ex de i Kendras cardshallange nr 14.

IMG_0072(1)

Sen sista gänget med saker kommer här

IMG_0073(Edited)

från vänster sett så har vi klistermärkesarket med klistermärken i sliver med strandtema som också har används mycket på korten till Kendras cardshallenge 14, och sista saken ett ord fick bli en dekoration för framtida alster som ni kan läsa om här, sen ett ark med silvriga fjärilar där de sista användes till inlägget om våriga kort  som ni kan läsa om här
sen en förpackning med bling som användes upp till några glad sommarkort som jag skrev om här och sist ut en förpackning med stickers som bara hade ett klistermärke kvar och som fick vara med på ett kort med pokertema som jag skrev om här

Nu ser vi fram emot maj och vad jag kan använda upp från min vrå då.
Jag har ett litet löfte till mig själv att om jag anvädner upp 2st 6×6 block till (eller 8×8 eller slimeline) då får jag köpa ett nytt block i valfri storlek.
Där har jag ju bra hjälp av både Burbon creek craft och hennes skisser och även sheetload of card så det kanske händer fortare än man kan tro.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under emties

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives