Pysselbloggen

Här pysslas det!

LO–julbord 2012

September27

I vår familj har vi en tradition att gå på julbord tillsammans i början av december. Vi äter oss igenom den ena menyn godare än den andra.
2012 åt vi på Bockholmen.

Detta papper har jag sparat i några år eftersom jag tyckte det var lite svårt att inte dölja det fina mönstret med foton, men med denna layout har jag lyckats placera det mesta runt omkring.

julbord2012

Närbilder
julbord 2012 närbild1

julbord 2012 närbild2

julbord 2012 närbild3

Jag har dekorerat det mesta med spillbitar, halvpärlor, tygklädda knappar från Panduro och wellum. (granen brevid journalingen är på ett papper i wellum) Bakgrundspapperet heter Joy och kommer från Fancy Pants Saint Nick Collection och såg ut så här innan jag började.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Jul, Layout

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives