Pysselbloggen

Här pysslas det!

Lets celebrate, kort #160 -2024

June4

Ett kort med havstema.

IMG_0429(1)

Det blev inte så mycket kvar av det jag använde till förra inläggets layout mer än remsan längst ner från bakgrundspappret (det som man klipper bort där företagsnamet står.) I detta fall var pappret från Couture Creations och den hade lite dekor på remsan som jag har använt till detta kort. (den vänstra smala remsan, men även på insidan) sedan kommer remsor från mitt 6×6 block från Kaisercraft och serien Costal Escape. Därifrån kommer även cirkeln med ankaret och biten med lets celebrate. Biten med fyrarna kommer från Carta Bella By the sea diecuts.
Bakgrundspappret med text kommer från en spillbit.

/ Karin - Kstar

by Karin - Kstar | posted under Födelsedag, Kort 2024

Email will not be published

Website example

Your Comment:

Denna blogg drivs av två pyssliga tjejer som heter Jenny och Karin.

Karin pysslar med scrapbooking, gör kort, layouter och altrar saker.
Alla i hennes omgivning som fyller år får ett handgjort födelsedagskort och vissa speciella får också ett handgjort julkort.

Jenny som har en paus i bloggandet just nu gillar handarbete (sy, sticka och virka) och återbruk, hon gör många kort, främst till kollegor, men Karin har fått in henne på scrapbooking också.

Vill ni komma i kontakt med oss så nås vi på pyssel (@) kratos.se
Ta bort paranteserna så kommer mailet fram.

Kratos kommer från att Karins make ägde den domänen och fanns ledig eftersom företaget som skulle startas i det namnet inte blev av.
Annars är också Kratos en grekisk gud.


Follow on Bloglovin

Archives